“From light to colour” Projection Mapping @ EPSON HQ

We’ve created ‘A Tunnel Experience’, a full projection mapping for the new Epson Ibérica‘s headquarters showroom in Sant Cugat del Vallès (Barcelona). Developed inside a corridor while mixing light and space design, it creates an optical illusion deforming the place with the aim to welcome and surprise the clients and partners of the brand entering the building.


Press:


From light to colour: ‘A Tunnel Experience’
Febrero 2017

Produced by Eyesberg Studio

Project Direction
José Vaaliña
Martina Ampuero

Production
Daniel Marzo

CG artists
Jordi Massó

Music & Sound Design
Jose Vaaliña

Dev & Programming Team
Antonio Vera

Client
Epson Ibérica

Special Thanks
Daniel Collado


Un comentario en ““From light to colour” Projection Mapping @ EPSON HQ

Los comentarios están cerrados.